lauantai 12. huhtikuuta 2014

METHOD LATTIANPESUAINE manteli ja sitruuna-inkivääri

Method lattianpesuaine manteli on tarkoitettu puu-, parketti- ja laminaattilattioille, mutta ei öljytylle puulattioille. Method lattianpesuaine sitruuna sopii laatta-, linoleumi- ja muovilattialle.



Tuotteet ovat myrkyttömiä ja biohajoavia. Pesuaine ei aiheuta laminaattilattian pinnan harmaantumista. Tuotteet ovat ftalaatitottomia, parabeenittömiä ja ammoniakkivapaita! Pakkauksen koko on 739 ml ja hinta esim. Eevertissä 8,50€. 

KÄYTTÖKOKEMUS:
Method lattianpesuaine sitruuna-inkivääri oli ensimmäisiä kokemuksiani Method tuotteista. Tuoksu on ihanan pirteä sitruuna-inkivääri ja se jos mikä tuntuu puhtaalle tuoksulle! :) Tuote puhdisti lattiat hyvin ja käyttö oli helppoa ja mukavaa ruiskutuspään ansiosta. Eli tuotetta saa ruiskia lattialle valmiiksi ja pyyhkiä mopilla perästä :) 



Myöhemmin ostin Method lattianpesuaineen manteli. Omistin jo aiemmin samantuoksuisen Method puhdistusaineen puupintojen puhdistukseen ja olin sitä käyttänyt keittiön pöydän puhdistamiseen. En hoksannut, että tämä tuote on saman tuoksuinen. Itse en pidä tuoksusta, eivätkä pidä lapsenikaan :( Tuote on kyllä muutoin hyvä ja käyttötapa on erityisesti mieleen ruiskutuspään ansiosta. Pienillä pinnoilla, kuten keittiön pöydän puhdistuksessa silloin tällöin tuoksu olisi ok, mutta koko kodin isoilla lattiapinnoilla tuoksu on varsin epämiellyttävä ja liian voimakas. Tuoksu aiheuttaa itselleni lievää pahoinvointia ja tämä näkyy myös antamassani tuotteen arvosanassa alempana. 

Tiedän, että jotkut ovat ihastelleet tuotteen "hurmaavaa mantelituoksua". Näistä makuasioista ei siis voi kiistellä! :)

ARVOSANA: 
Method lattianpesuaine sitruuna-inkivääri: 5
Method lattianpesuaine manteli: 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti