tiistai 31. joulukuuta 2013

METHOD YLEISPUHDISTUSSUIHKE French lavender

Laventelin tuoksuinen (French Lavender) Method yleispuhdistussuihke oli ensimmäisiä Method -ostoksiani. Laventelin tuoksu ei ole suosikkini, mutta tavanomaisiin siivousaineisiin verrattuna tuoksu oli erilainen ja "luksusmainen". 





Muistan kuinka pyyhin ensin valkoiset keittiönkaapin yläovet ja ihastelin lopputulosta. Tuote poisti tahrat ja laventelintuoksu valtasi kodin :) Pyyhin myös alemmat keittiönkaapit, jääkaapin ja siirryin puhdistamaan huoneen ovia ja vieläpä erittäin mielelläni! En olisi malttanut lopettaa...  aiemmassa bostauksessa mainitsemani siivousinspiraatio oli siis saavutettu! :D


INC: Corn/Coconut Derived Surfactant, Soda Ash, Potassium Hydrate, Biodegradable surfactant, Fragrance Oil Blend, Colour, Water (Purified), <5% nonionic Surfactants, Perfumes, Linaloon, Biodegradability based on international standard oecd 310.

Uusittu ulkonäkö

powergreen_laventeli_yleissuihkeEettisen luksuksen sivuilta lainattu kuva ja seuraava teksti:

Yleispuhdistussuihke,  tuoksu ranskalainen laventeli


Antaa rasvalle ja lialle kyytiä ilman kemiallisia jäämiä. Rasvalla ja lialla ei ole selviytymismahdollisuuksia.
 
Taltuta tahrat uusilla myrkyttömillä Powergreen™-teknologiaan perustuvilla puhdistusaineillamme. Valmistuksessa on käytetty uusia tehokkaita valmistustapoja ja luonnonperäisiä pinta-aktiivisia aineita, jotka imeytyvät likaan kemiallisen hajottamisen sijaan.
 
Maissipohjainen puhdistussuola sitoo lian, ja kookosöljypohjaiset pinta-aktiiviset aineet poistavat rasvan ja pinttyneen lian myrkyttömän kasvipohjaisten Powergreen™-teknologian avulla.
 
Käyttö on helppoa: Suihkuta. Pyyhi heti. Katso ja ihaile. Sopii useimmille kiinteille pinnoille.
Isokokoinen, mutta kätevä 828ml pullo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti