tiistai 31. joulukuuta 2013

BADGER Sleep balm & Cheerful balm

Oma kokemukseni Badgerin tuotteista rajoittuu pelkästään kahteen Badger voiteeseen: Sleep Balm ja Cheerful Mind balm. Badgerin balmit on pakattu ihaniin pikku (21g/28g/56g) metallirasioihin mäyrän kuvalla varustettuna. Näitä joskus sanotaankin mäyrävoiteiksi :) Itse tilasin tuotteet Feeluniquelta.



Badger Sleep Balm on ollut meillä kovassa käytössä! Lapset ovat ihastuneet siihen erityisesti, sillä tätä kun laittaa, tulee uni kuulemma helposti ja mikä parasta: ei näe edes pahoja unia! :)



Badgerin unibalsami sisältää mehiläisvahaa ja eteerisiä öljyjä. Balsamissa on mm. Laventelia, Gingeriä ja Rosemariiniä, jotka rentouttavat ja rauhoittavat. Balsamin luvataan tyhjentävän mielen ja rauhoittavan, jolloin uni voi tulla luonnollisella tavalla. Tämä unibalsami sisältää vain luonnollisia aineita ja sitä voi huoletta käyttää myös lapsilla. Meillä tuotetta sivellään yleensä ranteeseen ja toisinaan rintaan. Voide myös hoitaa (kuten voiteet yleensä tekevätkin :), joten sitä on meillä käytetty myös nuhasta rohtuneisiin nenänpieliin.



Ja tuoksu: Se on ihana! Voide tuoksuu niin puhtaalta, metsäiseltä, rauhoittavalta. Voin suositella :)   






INC: 
Olea Europaea (Extra Virgin Olive) Oil, Essential Oils of Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot), Ricinus Communis (Castor) Oil, Cera Alba (Beeswax eli mehiläisvaha),Lavandula Angustifolia (Laventeli), Rosmarinus Officinalis (Rosemariini Verbenone), Zingiber Officinale (Ginger), Abies Balsamea (Balsam Fir) and CO2 Extract of Zingiber Officinale (Ginger)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti