maanantai 6. tammikuuta 2014

MADARA DEEP MOISTURE CREAM

Sain valita joululahjaksi kasvovoiteen ja valitsin Madaran. Katselin myös muita luonnonmukaisia voiteita, kuten Dr. Hauschkaa. Maradan kätevä pumppupullo miellytti sekä sen saama hyvä maine. Myös myyjä kertoi käyttävänsä Madaraa ja pitävänsä siitä, joten ostopäätös oli helppo tehdä.  



Ihoni on kesäisin hyvässä kunnossa, mutta talvella se kuivuu kovasti. Ihossa saattaa joskus olla jokunen näppy tai finni ja T-alue on rasvaisempi kuin muu osa kasvoja. Toivoin kosteuttavaa voidetta. Myyjä suositteli minulle Madaran Deep Moisture creamia eli syväkosteutavaa emulsiota normaalille ja sekaiholle. Voiteen luvataan kosteuttavan jopa 24h ja sisältävän rauhoittavaa tyrni- ja piharatamouutetta. Ihon luvataan näyttävän kiinteämmältä ja jostavammalta. Madara kasvovoiteen hinta oli kirpaiseva, mutta sain sen siis lahjaksi. Voide maksoi hieman alle 30€.


KÄYTTÖKOKEMUS


Mararan syväkosteuttavan voiteen pumppupullo tuntuu ylelliseltä! Pumppupullo on hygieninen ja helppo annostella. Tavallisesti käytän yhden pumppauksellisen voidetta kasvoille ja kaulalle, mutta pakkasten ja kuivemman ihon myötä menee varmaan kaksi painallusta.


Voide on geelimäistä ja se levittyy helposti. Itse pidän juuri tämän kaltaisesta kevyestä, geelimäisestä koostumuksesta. Voide imeytyy hyvin, kuin unelma ja jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi. Voide ei kirvele tai pistele, vaan tuntuu miellyttävältä. Iho myös näyttää paremmalta, juurikin kosteutetulta.

Tuoksu, joka mietitytti vielä kaupassa ostopäätöstä tehdessä (testerissä taisi olla jotakin vikaa), osoittautui hyväksi. Tuoksu ei ole paras mahdollinen, mutta luonnonmukaiseksi tuotteeksi se on oikein hyvä! Voide tuoksuu ruohoiselta ja "luonnonmukaiselta". Tuoksu ei ole tökkivä, vaan pikemminkin miellyttävä! 


Olen kaikenkaikkiaan erittäin tyytyväinen Madaran kasvovoiteeseen ja tulen varmasti kokeilemaan Madaran muitakin tuotteita! 



INC: Aqua, Alcohol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Polyglyceryl-­‐3 Methylglucose Distearate, immondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Plantago Major (Plantain) Leaf Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Avena
Sativa (Oat) Kernel Extract, Rosa Canina (Rose-­‐hip) Fruit Extract, Hippophae Rhamnoides (Sea-­‐ buckthorn) Fruit Extract*, Algae (Algae) Extract, Lecithin, CI 77891 (Titanium Dioxide), Stearic Acid, Palmitic acid, CI 77019 (Mica), Betaine, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Sodium Phytate, Aroma, Citral, Limonene, Linalool

Kaikki raaka-aineet ovat luonnollisia! Ja 19% luomulaatuisia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti