keskiviikko 8. tammikuuta 2014

SANTE KÄSIVOIDE Goji & oliivi

Sante goji & oliivi luonnonmukainen käsivoide sisältää sheavoita, kookosta, teepensaan siemenöljyä, oliivia ja auringonkukkaa. Käsivoiteen luvataan sitovan kosteutta ja suojaavan vapailta radikaaleilta. Tuotetta ei ole testattu eläimillä ja se on saanut ÖKO-test -merkinnän. Pakkauskoko 100 ml, hinta esim. Hyvinvoinnin tavaratalossa, 5,95€, saatavana myös 30ml pakkauksessa hintaan 2,95€.

KÄYTTÖKOKEMUKSENI

Sante goji & oliivi -käsivoide on helposti levittyvää ja se jättää käsille ohuen kalvon. Kädet tuntuvat ja näyttävät kosteutetuilta, ihon pinnalle jää kiiltävä pinta. Käsivoide tuoksuu appelsiinille, kuin olisi juuri kuorinut appelsiinin ja käsiin jäänyt siitä tuoksu. Tuoksu on ihan ok, mutta ei oma lempparini kuitenkaan. Jotakin saattaa häiritä iholle jäävä kalvo, mutta itseäni se ei kuitenkaan haittaa. Ihan kelpo tuote, mutta seuraavalla kerralla kokeilen jotain muuta.



ARVOSANA: 4-

INC: Aqua (Water), Alcohol denat., Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Palmitic Acid, Stearic Acid, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Isoamyl Laurate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Camellia Oleifera Seed Oil, Xanthan Gum, Sodium PCA, Betaine, Lycium Barbarum Fruit Extract, Glycerin, Sodium Lactate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lactic Acid, Parfum (Essential Oils), Limonene, Citral, Geraniol, Linalool

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti