tiistai 7. tammikuuta 2014

LOGONA SILMÄMEIKINPUHDISTUSÖLJY

Olen aiemmin käyttänyt erimerkkisiä, ei-luonnonmukaisia silmämeikinpoistoaineita sillä lopputuloksella, että silmiäni on kirvellyt puhdistuksen jälkeen. Olen siirtynyt pikkuhiljaa luonnonkosmetiikan käyttäjäksi ja halusin valita loppuneen silmämeikinpoistoaineen tilalle luonnonmukaisen tuotteen. Valitsin Logonan silmämeikinpuhdistusöljyn.Tuotteen luvataan poistavan hellävaraisesti vedenkestävänkin meikin ja hoitavan ihoa. Logona silmämeikinpoistoöljy sisältää luomua soija- ja jojobaöljyä sekä risiiniöljyä. Hinta oli 12,50€ / 100 ml.


KÄYTTÖKOKEMUS

Logona Bio Wild Rose oil & Aloe -silmämeikinpoistoöljy levittyy hyvin luomille. Tuoksu on hieman pistävä, mutta luonnonmukaiseksi tuotteeksi ihan ok.

Myyjä neuvoi antamaan aineen vaikuttaa silmäluomella hetken ennen silmämeikin puhdistusta. Olen annostellut öljyä vanulapulle ja antanut sen hetken vaikuttaa, mutta siitä huolimatta Logonan silmämeikinpoistoöljy toimii vain melko hyvin ei-vedenpitävän meikin puhdistuksessa. Jos öljyä annostelisi reilusti ja antaisi sen vaikuttaa pitkään, olisi tulos parempi. Purkki on kuitenkin hyvin pieni (100 ml) ja tuote paksuhkoa öljyä, joten sitä ei raaskisi annostella vanulapulle kovin paljoa kerrallaan. Lähes aina tuotetta käyttäessäni on irronnut ripsi tai muutamakin, joka johtunee siitä että vanulappua täytyy painaa ja vetää ripsiä vasten saadakseen meikin irtoamaan.


Logonan silmämeikinpuhdistusaineen ongelmana on sekin, että tuotetta menee silmään ja se jää sinne haittaamaan - ainakin sumentaen näköä hetkelliseksi. Öljy kuitenkin tuntuu mukavan hoitavalta ja kosteuttavalta silmien herkällä iholla! Mainiota on se, että tämä tuote ei kirvele silmiä lainkaan! :) Luonnonmukaisissa tuotteissa on usein tämä positiivinen kirvelemättömyys etu! :)

Logonan silmämeikinpoistoöljyn loppuessa aion kokeilla jotakin muuta silmämeikinpoistoainetta.

INC: Glycine Soja (Soybean) Oil (luomu), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (luomu), Rosa Canina Fruit Oil (luomu), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (luomu), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (luomu), Canola Oil (luomu), Aloe Barbadensis Leaf Extract (luomu), Tocopherol, Parfum (Essential Oils), Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti