torstai 9. tammikuuta 2014

METHOD KÄSISAIPPUA Sweet water


Method geelimäinen käsisaippua, tuoksu Sweet Water. Käsisaippua sisältää luonnollisia kookosperäisiä puhdistusaineita selä luonnonmukaisia kosteuttajia. Saippua ei sisällä parabeenejä, ammoniakkia, triklosaania eikä ftalaatteja. Method käsisaippua on tehokas ja sitä tarvitaan vain yksi painallus. Sisältää E-vitamiinia, joka hoitaa ja suojaa ihoa. Pakkauksen koko 354 ml ja hinta esim. Eevertissä 6,50€ ja täyttöpakkaus 1000 ml 11,95€.






KÄYTTÖKOKEMUS

Method käsipesuaine on pakattu kauniiseen, pisaran malliseen pulloon. Tuote on yhtä tehokas kuin tavanomaisetkin käsipesuaineet siitä huolimatta, että se sisältää vain luonnonmukaisia ainesosia. On onni, että tätä tuotetta käyttäessa ei ole varaa epäterveelisistä parabeeneistä eikä ftalaateista! Lunnonmukaisten tuotteiden ominaisuus on usein se, että ne tuntuvat hyvälle! Niin tämäkin tuote: käsipesuaine ei kuivata ihoa vaikka sitä käyttäisi useastikin :) Ja pistenä iin päälle: Method käsipesuaine Sweet water tuoksuu ihanalle! Tuoksua voisi kuvailla pehmeän raikkaaksi ja lempeän kukkaiseksi :) 

ARVOSANA: 5   

 
INC: Water, sodium lauryl sulfate, cocamide DEA, cocamidopropyl betaine, fragrance oil blend, sodium chloride, methylisothiazolinone + methylchloroisothiazolinone, Aloe Vera Gel, Vitamin E, glycerin, color

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti