keskiviikko 8. tammikuuta 2014

METHOD YLEISPUHDISTUSSUIHKE Sea minerals


Method multi-surface yleispuhdistussuihke on luonnonmukainen yleispuhdistusaine. Puhdistusaineen koko 828ml ja hinta esim. Elektroniikkakaupassa 15,20€ 
KÄYTTÖKOKEMUS
 
Method Multi-Surface -yleispuhdistussuihke oli ensimmäisiä Method ostoksiani ja kuvan pakkauskin on vanha. Puhdistusaineen teho on hyvä kuten muissakin Methodin tuotteissa. Tuotetta on helppo suihkaista puhdistettavalle pinnalle ja pyyhkiä pois kostealla liinalla. Huuhtelua ei tarvita.


Sea minerals -tuoksulta voisi odottaa merellisyyttä, purkkikin on ihanan raikaan näköinen. Tuoksu on kuitenkin epämiellyttävä, jotenkin lääkkeenomainen. Saattaa olla, että olen allerginen tuoksulle, sillä olen muutaman kerran saanut huonon, oksettavan olon tällä aineella siivotessa. 

ARVOSANA: 3

 
Huomasin, että tämän tuoksuista Method yleispuhdistussuihketta ei saa Suomessa netistä muualta kuin Elektroniikkakaupasta. Mutta ulkomailla sitä myydään esim. iHeb.comissa. Tuote on saanut iHerbissä hyvät arviot.
Method Nestesaippua Sea Mineral
 

Sea minerals tuoksuista käsienpesuainetta on sen sijaan saatavilla Suomesta, esim. Allergiakaupasta, josta viereinen kuva kopioitu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti