perjantai 10. tammikuuta 2014

METHOD TUB `N TILE KYLPYHUONEEN PUHDISTUSAINE Eucalyptus mint

Method Tub`n Tile kylpyhuoneen puhdistussuihke sisältää Powergreen™-teknologian. Puhdistusaine sisältää luonnonmukaisia pinta-aktiivisia aineita, jotka hajottamisen sijaan imeytyvät likaan ja hajottavat saippuajäämät ja tahrat ilman jynssäystä. Pinta-aktiiviset aineet ovat kasviperäisiä ja ne estävät kerrostumien syntymistä. Tuoteessa ei ole parabeenejä, ammoniakkia eikä ftalaatteja. Koko 828ml ja hinta n. 7€.


Vanha pakkaus

Method kylpyhuoneen puhdistusaine on tehokas ja se on myös todella mukava käyttää! Pullossa Merhodille tuttu suihkenokka, josta aineen ja sumutettua isolle alueelle altaaseen, hanaan ja tasoille. Itse pesen tällä myös WC-pöntön pinnat! Suihkutuksen jälkeen aine pyyhitään pois kostealle liinalla. Parhaan tuloksen saa, kun kosteat pinnat vielä pyyhkii toistamiseen kuivalla liinalla tai paperilla. Erityisesti hana loistaa tämän käsittelyn jälkeen :)

WC pesun jälkeen, harmi kun tuoksu ei ole taltioitavissa ;)


Pesuaineen tuoksu on mielestäni hyvä. Eucalyptus Mint tuoksuu mintulle, aivan kuin siivotussa kohteessa olisi juuri pesty hampaat Pepsodentilla :) 


ARVOSANA: 5 
Uusi pakkaus

INC: Water (aqua), sodium citrate, ethanol, decyl glucoside, lauryl glucoside, sodium methyl ester sulfonate, lauryl ethoxylate, polyquarternium-95, ethyl levulinate glycerol ketal, fragrance (parfum), methylisothiazolinone / methylchloroisothiazolinone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti