torstai 2. tammikuuta 2014

METHOD KÄSITISKIAINE klementtiini

Olen käyttänyt kohta kaksi pullollista Method käsitiskiainetta. Tuoksuna on ollut klementtiini. Käsitiskiaine on luonnonperäinen ja myrkytön. Valmistuksessa on käytettu kookosöljyä ja maissia. Ja tämän kyllä huomaa: tuoksu ei ärsytä ja kädet pysyvät hyvässä kunnossa!  Tuote ei sisällä parabeenejä eikä ftalaatteja.

 

Pullossa on pesuainetta 532ml. Saatavana myös täyttöpakkaus 1064ml.


Aluksi olin epäileväinen pesuaineen tehon suhteen, sillä ajatuksissa eli sitkeästi Fairyn ylivoimainen teho varsinkin rasvotahroja poistajana. Mehodin käsitiskiaine on kuitenkin puhdistanut astiat hyvin ja lunastanut paikkansa meidän keittiössä.


Fairy saattaa päihittää Method käsitiskiaineen erittäin rasvaisten astioiden, kuten paistinpannujen pesutehossa. Ero ei kuitenkaan ole suuren suuri. Minulla on Fairya - itseasiassa vanhan Method tiskiainepullon sisällä, ihan "varmuuden vuoksi", vaikeita rasvatahroja varten. Fairyn käyttö on kuitenkin jäänyt lähes kokonaan, koska Method käsitiskiaineen teho on erinomainen!

ARVOSANA: 5INC:  Koostumus Purified water, sodium lauryl sulfate, alkyl polyglucoside, coconut oil, lauramine oxide, alcohol, vegetable glycerin, citric acid, alcohol ethoxylate, sodium chloride, benzophenone-4, aloe barbadensis leaf juice, preservative.

Methodhome.com -sivuilta voi ihastella käsitiskiaineita, joita ei tietääkseni saa Suomesta:

Sea Minerals ja kausituoksu Beach Sage

Buy Method Products 00734 Dish Pump Sea Minerals 18 Price and Features.Shop  Method Products 00734 Dish Pump Sea Minerals 18 Online.                                              Vaahtoavat käsitiskiaineet Pink Grapefruit, Lemon Mint ja French lavender

 

LILLY`S ECO CLEAN

 


Methodin loputtua seuraavana kokeilussa Lilly`s Eco Clean astianpesuaine. Tästä tulossa juttua myöhemmin! Näet sen täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti