perjantai 10. tammikuuta 2014

METHOD STEEL FOR REAL

Method puhdistussuihke ruostumattomalle teräkselle, tuoksu kasvipuutarha. Puhdistussuihke puhdistaa sekä kiillottaa teräspinnat ja tekee pintaan suojaavan kalvon. 

 

Pulloa ravistetaan ja ainetta suihkutetaan liinaan. Tuotteen luvataan antavan kirkkaan pinnan, niin kirkkaan, että pinnalta voi jopa peilata. Method teräksen puhdistusaine ei sisällä myrkkyjä eikä ärsyttäviä aineita tai haitallisia liuottimia. Tuotteen koko 354ml ja hinta n. 8€.
   
KÄYTTÖKOKEMUS + KUVAT:

Tämä Methodin puhdistusaine teräkselle oli ensimmäisiä Method hankintojani. Annoin tuotteen kuitenkin pois, koska tuolloin kotonamme ei ollut paljoa pestävää tälle tuotteelle. Mutta nyt on! Uudessa asunnossamme on rosteripintaa astianpesukoneessa, jääkaappipakastinyhditelmässä ja hellassa, pesualtaan ja mikron lisäksi. Niinpä ostin uuden pullon Methodin pesuainetta teräkselle. Alla selostus lopputuloksista, jotka poikkesivat toisistaan pesukohteen mukaan.
 
Jääkaappipakastin ennen ja jälkeen: 

 

 

Lopputulos on oikein hyvä! Jääkaapin pinta on puhdas ja todella kiiltävä.

Hella ennen ja jälkeen:

 

Lopputulos hellan pesun jälkeen on hyvä, mutta paikoin oli hankalaa saada aine tasaisesti pinnalle. Näkyville jäi rantuja vaikka kuinka yritti kiillottaa eri tyyleillä. Tämä ongelma oli erityisesti hellan alaosan laatikon etulevyn kanssa. Kuivuessaan tilanne parani hieman, mutta täysin tyytyväinen en ole laatikon lopputulokseen.Astianpesukone ennen ja jälkeen:

 

Lopputulos astianpesukoneen pesun jälkeen on oikein hyvä! Puhdasta ja kiiltävää jälkeä tuli helposti :)

 
Pesualllas ennen ja jälkeen:
Pesualtaan altaat eivät puhdistuneet kovin hyvin, ne kannattaa ilmeisesti pestä ennen kuin käyttää tätä puhdistusainetta. Aine kuitenkin puhdistaa helpot tahrat ja se eritoten kiillottaa hienosti :) Aine soveltuu hyvin pesualtaan kiillotukseen. Pinnalle jää kalvo, joka helpottaa puhtaana pitämistä. Tosin koko homman pesuineen ja kiillotuksineen voi hoitaa toisellakin aineella tehokkaasti, palaan siihen myöhemmin toisessa bostauksessa.


Mikro ennen ja jälkeen (valitettavasti eka kuvassa sormenjäljet ei erotu):

 

Mikron rosteripinnat puhdistuivat ja kiillottuivat helposti. Pyyhkäisin samalla koko mikron edustan ja kiiltävää ja puhdasta tuli, vaikkakaan aine ei ole tarkoitettu lasin puhdistukseen. Hyvää jälkeä tässä kohteessa :)

Tuotteen tuoksu on  nimeltään kasvipuutarha. En osaa sano tuoksuuko kasvipuutarhassa samalle kuin mille pesuaine tuoksuu, mutta ihan miellyttävän tuoksuinen aine tämä on.

ARVOSANA: 4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti