tiistai 14. tammikuuta 2014

UNIVERSAL STONE puhdistusaine

Universal Stone on hapoton, myrkytön ja ekologinen yleispuhdistusaine sekä kiillotusaine, joka puhdistaa kaikilta kovilta pinnoilta ja samalla kiillottaa ja suojaa. Universal Stonen sisältää vihreään saippuaa, kiillotussavea ja glyseriiniä. Puhdistusaine ei naarmuta kiillotussaven hienojakoisuuden vuoksi ja uusi lika ei tartu pintaan enää yhtä helposti. Universal Stone ei kuivata käsiä sisältämänsä Glyseriinin ansiosta.Universal Stone on kiinteää ja liukenee pyyhittäessä tuotteen pintaa kostealla sienellä. Universal Stone on hyvin riittoisa: purkillinen vastaa noin 50 litraa nestemäistä pesuainetta. Kovassa kotikäytössä purkki riittää n. vuodeksi. Universal Stone yleispuhdistusaine on täysin biohajoava, vaaraton terveydelle. Tuotetta ei ole testattu eläinkokeilla. Koko 500g ja hinta noin 22€, mukaan tulee myös kaksi sientä. Saatavilla myös 800g ja 4kg pakkauksissa täältä.
Universal Stone käy melkein minkä tahansa kohteen puhdistukseen:  ruostumaton teräs,kromi, pronssi, hopea, kulta, kristalli, lasi, emali ja muovi, puu (maalattu, lakattu, öljytty sekä käsittelemätön puu), tiili, vuolukivi yms. Käyttökohteita esim.  tiskipöytä ja -allas, keraaminen liesitaso , hana, jääkaappi, liesi, liesituuletin, uuni, laminaatti- ja kivitaso, rosteriset pinnat, laaminaatin kuulakätkikynäjälki, auton alumiinivanteet ja tuulilasi, saunan lasiovi ja laatat sekä laattasaumat.
KÄYTTÖKOKEMUS

Universal Stone tuli tutuksi blogien kautta reilu vuosi sitten. Ostin tuotteen Prismasta ja sitähän oli pakko päästä heti kokeilemaan. Kastelin mukana tulevan sienen, puristin ylimääräisen veden ja kiepautin sientä "kivessä". Aine muuttui vaahtomaiseksi. Kokeilin ainetta mm. keittiön välitilan laatoille ja laattasaumoihin, liesituulettimeen, hellatasoon, saunan lasioveen, wc:n lavuaariin ja tiskialtaaseen. Tuote tuntui heti tehokkaalta, sitä oli ilo käyttää. Lika sai kyytiä ja puhdas tuoksu jäi jälkeen :)

Universal Stone on kyllä uskomaton aine! Se puhdistaa lian uskomattoman tehokkaasti ja usein myös uskomattoman nopeasti. Siivomainen tällä on niin palkitsevaa, että siivoukseen jää ihan koukkuun! :)
  • Laatat ja laattasaumat: Tuote toimi todella hyvin laatoille ja laattasaumoille. Laatat hohtivat puhtautta ja kiilsivät käytön jälkeen. Aivan kuin olisi katsellut uusia välitilanlaattoja! 
  • Lavuaari: WC:een lavuaarin pesuun aine tehosi myös samalla lailla: tuli puhdasta ja kiiltävää.  Aivan kuin allas olisi muuttunut aiempaa valkoisemmaksi :)
  • Saunan ovi: saunan oven puhtaaksi saaminen on ollut todella vaikeaa! Universal Stone pystyi saunan ovenkin putsaukseen, tosin pesun täytyi suorittaa useampaan otteeseen. Mutta muut tuotteet eivät olleen puhdistaneet saunan ovea yhtä hyvin!
  • Liesituuletin ja liesi: liesituulettimen rasvatahrat lähtivät helposti tällä aineella. Tavallisen mallisen lieden putsaamiseen aine toimi todella hyvin! Puhdasta syntyy vähällä vaivalla, vähällä hinkkaamisella. Itselläni oli tapana vielä putsata levyjen reunat sokeripaloilla (ekologista ;). Nyt meillä on keraaminen liesitaso ja siihen en ole ainetta vielä kokeillut.
  • Auton vanteet: Vanteet puhdistuivat ja kiillottuivat tällä aineella hyvin ja ilman väkevien kemikaalien tuoksua!
  • Tiskiallas: Huonoa sanottavaa on ainoastaan tiskialtaan putsaamisesta. Olin aiemmin ihmetellyt, kun esim. White & Fresh blogissa moitittiin tiskialtaaseen erittäin herkästi syntyviä jälkiä. Blogin pitäjällä oli kaiken lisäksi uusi tiskitaso. Itselläni ei ollut moista ongelmaa ollut, mutta ongelmat syntyivät Universal Stonen käytön jälkeen! Allastasosta ja altaista tuli kyllä hohtavan puhtaat Universal Stonella, mutta altaan pinnoite lähti samalla. Sen näki jo sienestä, joka muuttui aivan harmaaksi ja sen huomasi myös metallisesta tuoksusta, joka tuli pestessä. Sama metallinen haju syntyi pitkään myös pesun jälkeen allasta rätillä pyyhkiessä. Olin pilannut tiskialtaani pestessäni pois pinnoituksen Method Stonella ja tästä syystä rätillä pyyhkimisen, vesipisaroiden tai minkä tahansa jäljet näkyivät altaassa selvinä läikkinä. Harmitti todella! Nyt asumme uudessa asunnossa ja tiskialtaaseen en todellakaan aio käyttää Universal stonea! 

    Kokemukseni Universal Stonesta on hyvä, lukuunottamatta tiskialtaan ja -tason pesutulosta. Tuotteen tuoksu on puhdas ja mieto eli oikein hyvä!

    ARVOSANA: 5

Universal Stonen käyttökokemuksia täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti